Actievoorwaarden bij de Wecycle & Kruidvat-bewustwordingsactie

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het actiecodespel bij de ‘Wecycle & Kruidvat-bewustwordingsactie’ van Wecycle, Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer en A.S. Watson, Nijborg 17 3927 DA Renswoude.
 2. De actie loopt van 12 november t/m 30 november 2012.
 3. Bij aankoop van een (willekeurig) product bij een ondernemer van Kruidvat ontvangt de klant een flyer met unieke actiecode. Er zijn 1.314.000 kanskaarten beschikbaar. Maximaal 1 Kanskaart per huishouden.
 4. De unieke actiecode kan worden ingevuld via de website wecycle.nl/inleveren. De deelnemer krijgt direct te zien of hij/zij heeft gewonnen. Deelneming staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland. Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouder/verzorger(s) te hebben. Deelname is kosteloos. Er kan maar 1 code per IP adres worden opgegeven.
 5. De prijzen zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen en beschikbaar gesteld door Fletcher Hotel Groep B.V., onder toepassing van de door Fletcher toegepaste algemene voorwaarden. Wecycle en/of Kruidvat sluiten iedere aansprakelijkheid voor de ter beschikking stelling en uitvoering van de luxe hotelovernachtingen uit. Indien een prijs niet leverbaar is, ontvangt de prijswinnaar een andere prijs gelijk aan de consumentwaarde en in overeenstemming met deze actievoorwaarden.
 6. Voor aanvang van de actie heeft mr. J.W. Fernhout, advocaat te Amsterdam, de winnende data en tijden vastgesteld. Van de vaststelling van de winnaars wordt een akte opgemaakt.
 7. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Uiterlijk vier weken na de bekendwording ontvangen zij schriftelijk bericht van de uitslag.
 8. De volgende prijzen kunnen worden gewonnen: 25 x een luxe hotelovernachting ter waarde van € 149,-.incl. BTW. Een All-in Voucher van Fletcher is één jaar geldig en biedt twee personen een arrangement bestaande uit een diner, een overnachting en een luxe ontbijtbuffet in een Fletcher hotel naar keuze (uitgezonderd Texel).
 9. Van de gewonnen hotelovernachting moet uiterlijk per 1 januari 2014 gebruik zijn gemaakt. Na deze datum komt het recht op overnachting te vervallen.
 10. Persoonsgegevens worden gebruikt om met prijswinnaars te communiceren over de uitvoering van de actie. Door deelname aan deze actie verlenen de deelnemers hun toestemming aan Wecycle om per e-mail en telefoon op de hoogte te worden gehouden.
 11. Wecycle is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens.
 12. Van deelname uitgesloten zijn alle medewerkers van Wecycle en Kruidvat, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de actie zijn betrokken.
 13. Wecycle behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds en zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.
 14. Wecycle behoudt zich het recht voor om deze actie of enige deelname voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande aankondiging.
 15. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 16. Voor vragen over de actie kunt u een e-mail sturen naar info@wecycle.nl.
 17. Wecycle handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.

Zoetermeer, november 2012