Actievoorwaarden bij het actiecodespel op wecycle.nl/sint

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het actiecodespel bij de ‘Wecycle Sinterklaas inzamelactie’ van Wecycle, Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer, hierna: Wecycle, ter promotie van het inzamelen van elektrische apparaten en spaarlampen bij milieustraten.
 2. De actie loopt van 6 december tot en met 31 december 2012.
 3. Bij inlevering van afgedankte elektrische apparaten en/of kapotte spaarlampen bij een van de deelnemende milieustraten (zie wecycle.nl/sint) ontvangt de deelnemer een kanskaart met unieke actiecode. Er zijn 150.000 kanskaarten beschikbaar. Maximaal 1 kanskaart per huishouden.
 4. De unieke actiecode kan worden ingevuld op de website wecycle.nl/sint. De deelnemer krijgt op deze site direct te zien of hij/zij heeft gewonnen. Deelneming staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland. Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouder/verzorger(s) te hebben. Deelname is kosteloos.
 5. De prijzen zijn niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen en beschikbaar gesteld door Fletcher Hotel Groep B.V., onder toepassing van de door Fletcher toegepaste algemene voorwaarden. Wecycle sluit iedere aansprakelijkheid voor de ter beschikking stelling en uitvoering van de familie-hotelovernachting uit. Indien een prijs niet leverbaar is, ontvangt de prijswinnaar een andere prijs gelijk aan de consumentwaarde en in overeenstemming met deze actievoorwaarden.
 6. Voor aanvang van de actie heeft mr. J.W. Fernhout, advocaat te Amsterdam, de winnende data en tijden vastgesteld. Van de vaststelling van de winnaars wordt een akte opgemaakt.
 7. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Uiterlijk vier weken na de bekendwording ontvangen zij schriftelijk bericht van de uitslag.
 8. De volgende prijzen kunnen worden gewonnen: 25 x een familiebox hotelovernachting ter waarde van € 175,- incl. BTW. Geldig twee volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar. Het arrangement bestaat uit een hotelovernachting in een familiekamer in 1 van de 25 Fletcher hotels welke beschikken over een familiekamer, 1 x ontbijtbuffet, 1 x diner voor 2 volwassenen en 1 x kindermenu voor 2 kinderen, 1 Dagje uit Gids en een giftcard t.w.v. € 20,- voor drankjes.
 9. Van de gewonnen hotelovernachting moet uiterlijk per 1 februari 2014 zijn gemaakt. Na deze datum komt het recht op overnachting te vervallen.
 10. Persoonsgegevens worden gebruikt om met prijswinnaars te communiceren over de uitvoering van de actie. Door deelname aan deze actie verlenen de deelnemers hun toestemming aan Wecycle om per e-mail op de hoogte te worden gehouden. Door deelname aan deze actie geeft u toestemming aan Wecycle om u per mail of telefonisch te benaderen met vragen over het gebruik van de Jekko/nieuws over Wecycle.
 11. Wecycle is niet verantwoordelijk voor door deelnemers opgegeven onjuiste of onvolledige gegevens of het verloren gaan van deze gegevens.
 12. Van deelname uitgesloten zijn alle medewerkers van Wecycle, alsmede anderen die direct bij de organisatie van de actie zijn betrokken.
 13. Wecycle behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Zonder voorafgaande aankondiging.
 14. Wecycle behoudt zich het recht voor om deze actie of enige deelname voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande aankondiging.
 15. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 16. Voor vragen over de actie kunt u een e-mail sturen naar info@wecycle.nl.
 17. Wecycle handelt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.

Zoetermeer, november 2012