De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.
 
Wecycle kleurplaat winactie met Kringloopwinkels

Haal gratis deze kleurplaat op bij Kringloopwinkels die partner zijn van Wecycle (Op=Op) en maak kans op een uitje naar Toverland!.

Lees hier de actievoorwaarden

De Wecycle Premium Pick-up Partners leveren een handige service: bij de bezorging van een nieuw groot elektrisch apparaat kun je ook oude kleine apparaten mee teruggeven aan de bezorger. Op deze manier inleveren heeft veel voordelen. Kijk naar de video hoe het werkt.

Inleverpunt zoeken


Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.  De WecycleZoeker geeft punten weer waar u e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.

Let op: niet elke vestiging van elke winkel heeft een inleverbak voor alle soorten e-waste. Ook zijn de inwerpopeningen voor kleine apparaten verschillend per winkel. U kunt het apparaat of de lamp eventueel afgeven aan een winkelmedewerker. Is dit niet mogelijk, lever het dan in bij de milieustraat van uw gemeente.

Ik wil inleveren
?
Ik ben een

Inleverbakken in winkels

Bij vestigingen van onderstaande winkelketens kunt u afgedankte kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen en/of tl-buizen inleveren zonder een nieuw product te hoeven kopen.

Gebruik de WecycleZoeker op deze pagina om de inleverpunten in uw buurt te vinden.

Wecycle Premium Pick-up Partners

Bij onze Premium Pick-up Partners kunt u bij bezorging van een groot apparaat, zoals een wasmachine of koelkast, niet alleen het oude exemplaar meegeven, maar ook kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV.

Gemeentelijke milieustraat

Op de gemeentelijke milieustraat kunt u afgedankte kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen en/of tl-buizen inleveren (ook wel genoemd afvalpunt / eco- of retourstation / de stort / het grof vuil / scheidingsstation / gemeentewerf).

Gebruik de WecycleZoeker op deze pagina om de milieustraat in uw gemeente te vinden.

Consumenten

Neem contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 610

Sacha de Haas

Management Assistent

Wendy van Beest

Office Manager

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.