Gratis kinderboek bij inlevering oud elektrisch (tuin)gereedschap

Het (voorlees)boek “Een hele klus!” is speciaal voor deze campagne geschreven door Naomi Tieman en niet in de winkel te koop. Via een spannend verhaal leren kinderen (en hun ouders) op spelende wijze over klussen, samenwerking en recycling. Snelle inleveraars kunnen één van de 90.000 boeken krijgen bij inlevering van oud elektrisch (tuin)gereedschap bij deelnemende bouwmarkten. De volgende bouwmarkten met een Wecycle-inleverbak doen mee: Carpentier, DHZ Tempel en Bouwhof, Enorm, Formido, Gamma, Hornbach, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis. OP=OP
 

WINACTIE

Bij Wecycle Premium Pick-up Partners kun je bij de bezorging van je grote elektrische apparaat naast het oude grote, ook oude kleine elektrische apparaten mee retour geven. Makkelijk, veilig en vertrouwd. Zie de video hiernaast.

In mei, juni en juli 2018 is er een leuke actie, waarbij je je aankoopbedrag kunt terugwinnen van een nieuw groot apparaat!

Zo werkt het: van de Wecycle Premium Pick-up Partner krijg je bij de bezorging van je nieuwe apparaat een actiekaart. Deze krijg je natuurlijk alleen als je oude kleine elektrische apparaten mee retour geeft. Maak een scan/foto van de aankoopbon van je nieuwe apparaat en stuur deze naar info@wecycle.nl. Tijdens de actieperiode winnen elke maand drie mensen hun aankoopbedrag terug tot een maximum van 400 euro! Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing, die je hier kunt lezen. Door deel te nemen aan deze actie, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Inleverpunt zoeken


Vind hier gemakkelijk de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen.  De WecycleZoeker geeft punten weer waar u e-waste gratis kan inleveren zonder een nieuw product te kopen.

Let op: niet elke vestiging van elke winkel heeft een inleverbak voor alle soorten e-waste. Ook zijn de inwerpopeningen voor kleine apparaten verschillend per winkel. U kunt het apparaat of de lamp eventueel afgeven aan een winkelmedewerker. Is dit niet mogelijk, lever het dan in bij de milieustraat van uw gemeente.

Ik wil inleveren
?
Ik ben een

Inleverbakken in winkels

Bij vestigingen van onderstaande winkelketens kunt u afgedankte kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen en/of tl-buizen inleveren zonder een nieuw product te hoeven kopen.

Gebruik de WecycleZoeker op deze pagina om de inleverpunten in uw buurt te vinden.

Wecycle Premium Pick-up Partners

Bij onze Premium Pick-up Partners kunt u bij bezorging van een groot apparaat, zoals een wasmachine of koelkast, niet alleen het oude exemplaar meegeven, maar ook kleinere elektrische apparaten zoals een föhn, boor, laptop, mobiel, bureaulamp of TV.

Gemeentelijke milieustraat

Op de gemeentelijke milieustraat kunt u afgedankte kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen en/of tl-buizen inleveren (ook wel genoemd afvalpunt / eco- of retourstation / de stort / het grof vuil / scheidingsstation / gemeentewerf).

Gebruik de WecycleZoeker op deze pagina om de milieustraat in uw gemeente te vinden.

Consumenten

Neem contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 610

Sacha de Haas

Management Assistent

Wendy van Beest

Office Manager

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.