Volledige ontzorging

Wij ontzorgen uw gemeente met de optimale inzameling en recycling van alle afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (AEEA ofwel e-waste). We bieden een reële kostenvergoeding en mogelijkheden voor lokale werkgelegenheidsprojecten en inzamelcampagnes.

Geen risico op illegale handel

Door met ons samen te werken, loopt u geen risico dat e-waste terechtkomt in het illegale circuit. Wij werken uitsluitend samen met WEEELABEX-gecertificeerde verwerkers.

Social return

Wij ondersteunen partnergemeenten op het gebied van social return. Via onze Wecycle Service Centers stromen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door naar een baan of studie. Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Inleveren is terugkrijgen

Optimale recycling

U draagt bij aan het hergebruik van grondstoffen, voorkomt dat schadelijke stoffen in het milieu belanden en loopt geen risico op reputatieschade door illegale handel. Klik op de foto hiernaast voor de video.

Social return

Inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via Wecycle Service Centers en samenwerking met (gemeentelijke) kringloopbedrijven. Klik op de foto hiernaast voor de video met meer informatie.

Lokale inzamelwedstrijden voor sponsorcheques

Promotie van uw milieustraat en steun voor een lokaal goed doel. Klik op de foto hiernaast voor meer informatie.

Scholen inzamelactie kleine apparaten

Inzamelen, leren en een mooi cadeau voor basisscholen in uw gemeente. Klik op de foto hiernaast voor een korte uitleg.

Gratis Jekko's voor uw inwoners

Inzamelbox voor thuis om de inzameling onder uw inwoners te stimuleren

Jekko is de praktische inzamelbox voor thuis. Met de Jekko kunnen uw inwoners gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op één centrale plek bewaren. Vervolgens kunnen ze dit gescheiden inleveren. 

Partnergemeenten kunnen gratis Jekko’s bestellen. Wilt u Jekko’s gaan verspreiden in uw gemeente? Dan adviseren wij om eerst even contact met ons op te nemen over de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde is dat ongerichte of huis-aan-huis-verspreiding van de Jekko niet in aanmerking komt voor kosteloze toezending.

 

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 671

René Eijsbouts

Adviseur Overheid

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.