Inzamelactie

Doe ook mee met de milieustraat inzamelacties 2019!

Promoot uw milieustraat en stimuleer de inzameling van afgedankte elektrische apparaten en lampen (e-waste) in uw gemeente.

Inzamelactie na Koningsdag
Voorkom weggooien van e-waste na de vele vrijmarkten op Koningsdag. Snelle inleveraars ontvangen, in ruil voor hun e-waste, in de week na Koningsdag op milieustraten van Wecycle-partnergemeenten een leuk Wecycle Recycle Memo-spel. Op=Op!

Wecycle Sponsorcheques
Van 29 april t/m 9 juni 2019 kunnen inwoners voor hun lokale goede doel of club een inzamelactie organiseren voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen. Van hun inlevermoment op de lokale milieustraat moeten ze een foto of kort filmpje maken en dit samen met een beschrijving van hun actie insturen via wecycle.nl/inleveren. De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen belonen we met een Wecycle Sponsorcheque van € 1.000,-.

Onze partnergemeenten hebben informatie ontvangen over bovenstaande acties.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 610

Sacha de Haas

Management Assistent

Wendy van Beest

Office Manager

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.