Social return

 

Veel gemeenten hebben ambities op het gebied van social return on investment (SROI). Wij ondersteunen dit op verschillende manieren. In onze Wecycle Service Centers werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij sorteren en demonteren elektrische apparaten en doen arbeidsritme en -ervaring op. Jaarlijks stromen zo’n 30 - 45 mensen per Wecycle Service Center door naar een reguliere baan of studie.

Wij werken ook samen met zo’n 80 (gemeentelijke) kringloopbedrijven. Ook hier zijn vaak mensen werkzaam met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Heeft uw gemeenten belangstelling voor social return én voldoende schaalgrootte in afgedankte apparaten? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wecycle ondersteunt de sociale economie

Wij ondersteunen gemeenten via Wecycle Service Centers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door te laten stromen naar baan of studie. Klik op de foto hiernaast voor de video.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 671

René Eijsbouts

Adviseur Overheid

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.