Maatschappelijke sponsoring

Elke kinderboerderij in Nederland kan een Wecycle-inzamelpunt worden voor kleine elektrische apparaten. In ruil daarvoor ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks 250 euro als maatschappelijke sponsoring. Dit bedrag kan de boerderij vrij besteden.

Optimale recycling

Alle apparaten die u inlevert, laten wij optimaal recyclen. Zo zorgen we er samen voor dat nuttige grondstoffen behouden blijven en schadelijke stoffen niet in het milieu terechtkomen.

Voorlichting en educatie

Wecycle stimuleert regelmatig jong en oud met campagnes, winacties en educatie om apparaten in te leveren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Inleveren is terugkrijgen

Educatie en sponsorvergoeding

Door kleine apparaten in te zamelen op de kinderboerderij, leren kinderen en hun (groot)ouders waarom recycling belangrijk is. Bovendien ontvangen de boerderijen een jaarlijkse sponsorvergoeding. Deelname is gratis voor alle kinderboerderijen. Nog geen partner? Meld u gratis aan!  

Optimale recycling

Uw samenwerking met ons draagt bij aan de circulaire economie. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht. 

Mens en milieu beschermd

Als onze inzamelpartner bent u verzekerd van optimale recycling via wettelijk gecertificeerde verwerkers. Wij garanderen dat uw ingeleverde apparaten niet in de illegale handel terechtkomen.

Veilige inzamelmiddelen, vlotte logistiek

Wij leveren gratis veilige inzamelbakken en zorgen voor een vlotte afvoer van de ingeleverde apparaten.

Gratis Jekko's

Inzamelbox voor thuis om de inzameling onder uw klanten te stimuleren

Jekko is de praktische inzamelbox voor thuis. Met de Jekko kunnen uw bezoekers gebruikte kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op één centrale plek bewaren. Vervolgens kunnen ze dit gescheiden inleveren. 

Inzamelpartners kunnen gratis Jekko’s bestellen, zolang de voorraad strekt.

Zo werkt de recycling van kleine apparaten

Alle ingeleverde apparaten worden optimaal gerecycled. De grondstoffen kunnen opnieuw gebruikt worden en de schadelijke stoffen komen niet in het milieu terecht. Nieuwsgierig hoe dit gaat? Bekijk de video's!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via e-mail of via telefoonnummer (079) 7600 616

Sacha de Haas

Management Assistent

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.