Oproep aan gemeenten: geef vóór 14 april lokaal goed doel op en maak kans op 1.000 euro

Geplaatst op 24 februari 2017
Gemeenten kunnen t/m 14 april hun keuze voor het lokale goede doel doorgeven en kans maken op één van de 25 sponsorcheques van 1.000 euro.

Wecycle start vanaf Koningsdag weer een inzamelactie samen met gemeenten. Inwoners uit de partnergemeenten kunnen het lokale goede doel steunen door op de milieustraat van hun gemeente e-waste in te leveren. Hiermee scoren ze punten. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen een Wecycle-sponsorcheque van 1.000 euro voor het lokale goede doel. De inzamelactie loopt tot en met 31 augustus. 

Partnergemeenten geven uiterlijk 14 april hun keuze door via hun eigen Wecycle-pagina of via info@wecycle.nl. Gemeenten klikken hier voor meer informatie.

Ontmoet ons 30 maart en win 3.000 euro media-ondersteuning
Op 30 maart zijn wij aanwezig op het Gemeentelijk Grondstoffencongres in DeFabrique in Utrecht. Bezoek onze stand en laat u o.a. informeren over de inzamelactie. U maakt kans op extra lokale media-ondersteuning tijdens de actie t.w.v. 3.000 euro.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.