Opgaveportaal van Wecycle genomineerd voor Dutch Interactive Award

Geplaatst op 7 april 2017

Het online opgaveportaal van Wecycle is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie B2B.

Wecycle heeft het opgaveportaal ontwikkeld samen met partner Estate Internet. In het portaal geven producenten en importeurs de aantallen en gewichten op van de elektrische apparaten en energiezuinige lampen die zij op de Nederlandse markt zetten. Het portaal is technisch vernieuwd en aantrekkelijker gemaakt, zodat producenten de verplichte opgave nu makkelijker en sneller kunnen doen. Dit heeft onder meer geleid tot een verdubbeling van het aantal opgaves in dezelfde tijd, een forse vermindering van het aantal telefonische vragen en een hoge waardering door gebruikers, die het portaal gemiddeld een rapportcijfer 8,2 geven.

De genomineerden in de categorie B2B maken kans op een award als ze met een applicatie het bedrijfsproces optimaal ondersteunen. Naast Wecycle zijn Bavaria, DHL, Dunlop, KLM en WEMO genomineerd. Op 1 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Kijk hier voor de case van Wecycle en hier voor alle genomineerden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.