Nieuwe service maakt inleveren kleine elektrische apparaten nog makkelijker

Geplaatst op 19 december 2017

Wecycle Premium Pick-up Partners halen thuis klein e-waste op

Wecycle lanceert samen met een groot aantal retail- en vervoerspartners een nieuwe service: bij de bezorging van een nieuw groot elektrisch apparaat kan de consument nu ook zijn oude kleine apparaten mee teruggeven aan de bezorger. Makkelijk, veilig en vertrouwd. De service wordt verspreid over heel Nederland aangeboden met vervoerders en meer dan 70 (online) winkels. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

Met deze service maakt Wecycle het verantwoord inleveren van afgedankte kleine elektrische apparaten nog makkelijker. “Dat is heel belangrijk,” zegt Jan Vlak, directeur Wecycle, “want jaarlijks verdwijnt veel klein e-waste in de vuilnisbak en gaat zo verloren voor recycling. Door onze Premium Pick-up Service kan de consument de kleine apparaten zonder moeite inleveren voor recycling, eenvoudig vanuit thuis. Daarmee behouden we grondstoffen en sparen we het milieu”. Vervoerders Electronic Logistics en Vonk, meer dan 70 (online) winkels van ketens EP, Electro World, Euronics, Expert en Hubo en een aantal zelfstandige (online) winkels voeren de service al uit en zijn Wecycle Premium Pick-up Partners. Meer partners volgen.