TH&P nieuwe inzamelpartner Wecycle

Producenten
Geplaatst op 22 augustus 2018

TH&P, professionele reiniger van ICT-apparatuur, datacenters en serverruimtes wordt inzamelpartner van Wecycle. Treft TH&P tijdens haar werkzaamheden afgedankte elektrische apparaten aan, dan geeft zij deze aan Wecycle om te laten recyclen.

TH&P komt jaarlijks bij vele honderden bedrijven over de vloer, bijvoorbeeld om schermen, toetsenborden, muizen en andere randapparatuur te reinigen. “Tijdens onze werkzaamheden komen we regelmatig afgedankte apparatuur tegen,” zegt Nathan Talahatu, Manager Marketing, Merk & Innovatie van TH&P. “Het past bij onze duurzame bedrijfsfilosofie om niet alleen te kijken naar de levensduur van apparaten maar ook om verantwoord om te gaan met afgedankte apparatuur. Via Wecycle zijn we er zeker van dat het goed wordt gerecycled en we helpen hiermee onze klanten.”

Jan Vlak, Algemeen Directeur Wecycle, over de samenwerking: “We zijn altijd op zoek naar partners om ons inzamelnetwerk te versterken. Een dienstverlener als TH&P komt veel in aanraking met afgedankte ICT-apparatuur die vaak blijft liggen en de kans loopt om te worden weggegooid. Wij laten hier weer nieuwe grondstoffen van maken. Zo leveren we samen een bijdrage aan de circulaire economie.”

Over TH&P
TH&P is marktleider in hygiënische reiniging van werkplekapparatuur, datacenters en serverruimtes en het verzorgen van het kabelmanagement. TH&P werkt met goed opgeleide medewerkers die VCA, ESD, NEN 3140 en Cleanroom zijn gecertificeerd.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.