ao.nl kiest Wecycle als partner voor e-waste

Winkels Consumenten
Geplaatst op 9 april 2019

De elektronicawebshop ao.nl is een nieuwe inzamelpartner van Wecycle. De webshop verkoopt zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten en neemt de oude apparaten mee retour. Deze retouren gaan voortaan naar Wecycle. 

AO is een internationaal bedrijf, oorspronkelijk afkomstig uit Engeland. Daar is AO zo groot dat zij haar eigen state-of-the-art recyclingfabriek heeft voor koelkasten en andere grote huishoudelijke apparaten. Hier worden meer dan 700.000 koelkasten per jaar gerecycled, wat neerkomt op een vijfde van alle koelkasten die in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks worden afgedankt. Evert van Ginkel, Head of Retail van ao.nl: “Net als AO staat Wecycle voor goede kwaliteit en uitstekende service. Verantwoordelijk omgaan met afgedankte apparaten vinden wij heel belangrijk. Vandaar dat wij in Nederland kiezen voor Wecycle als onze partner.” 

“Wij zijn blij met een professionele samenwerkingspartner als ao.nl. Dit sterk groeiende bedrijf neemt zijn rol in de circulaire economie serieus en past daarom heel goed bij ons”, aldus Jan Vlak, algemeen directeur Wecycle.

 

Over ao.nl 
Online elektronica retailer ao.com werd in 2000 opgericht. In hetzelfde jaar werd de Duitse markt betreden en in 2016 volgde ook Nederland met een hoofdkantoor in Utrecht. AO World heeft meer dan 3.000 medewerkers, waarvan meer dan 700 in Nederland en Duitsland. De omzet van AO Europa bedroeg aan het einde van het boekjaar 2017 meer dan 130 miljoen euro. AO houdt het gehele bestel- en leverproces in eigen hand en werkt daarom met een eigen bezorgdienst en een eigen aansluit- en installatieservice.

 
Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.