Steun de Kringloop en krijg de Kringloop Game cadeau!

Gemeenten Consumenten Winkels
Geplaatst op 25 oktober 2019

Vanaf deze week ligt er bij Kringloopwinkels een verrassing klaar voor iedereen, die een oud elektrisch apparaat of hanglamp die je thuis niet meer gebruikt, wegbrengt en een tweede leven wil geven. 

Bij alle Kringloopwinkels die partner zijn van Wecycle krijgen klanten namelijk in ruil voor hun lampenarmaturen of apparaten een leuk en leerzaam bordspel cadeau: de Kringloop Game ‘Wie krijgt zijn lampen en apparaten als eerste gerecycled?’. 

Weet dat er een beperkt aantal bordspellen beschikbaar is, dus op=op.

Het bordspel is onderdeel van een landelijke campagne om de inzameling van lampen en armaturen te stimuleren. Denk bij een lampenarmatuur bijvoorbeeld aan een zaklamp, bureaulamp, fietslamp, staande lamp, hanglamp, muurlamp of tuinlamp. De campagne is mogelijk gemaakt door Stichting LightRec voor wie Wecycle de inzameling van energiezuinige lampen organiseert.Wecycle werkt samen met de meeste kringloopbedrijven die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Door samen te werken met Wecycle, bieden kringloopbedrijven hun klanten de zekerheid dat ook in de afdankfase op een verantwoorde manier wordt omgegaan met elektrische apparaten en lampenarmaturen.

Optimale recycling
Wecycle laat de ingeleverde apparaten en lampen recyclen tot nieuwe grondstoffen. Daarnaast komen door recycling schadelijke stoffen niet in het milieu en wordt de uitstoot van CO2 vermeden.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.