Wecycle verlengt contract met BCC

Winkels Producenten
Geplaatst op 6 december 2019

Pakjesavond liet nog even op zich wachten voor BCC en Wecycle. Op 5 december ondertekende zij namelijk de verlenging van hun contract bij BCC op het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk. BCC is al jaren één van de belangrijkste partners van Wecycle en de verlenging van dit contract is dan ook voor beide partijen een heugelijke gebeurtenis. 

 

Naast alle Wecycle-inleverbakken die BCC in haar winkels heeft staan, is BCC ook Premium Pick-Up Partner. Dit houdt in dat klanten van BCC bij de bezorging en installatie van een nieuw groot elektrisch apparaat niet alleen het oude grote exemplaar, maar ook afgedankte kleine apparaten mee terug kunnen geven voor recycling. Met de verlenging is de klant van BCC voor in ieder geval de komende twee jaar zeker van deze service. 

   

Herman Bramer  (CEO BCC) en Jan Vlak V.l.n.r. Herman Bramer (BCC), Guido Krijnen (BCC),
(directeur Wecycle) ondertekenen het contract.   Raymond Onink (Wecycle) & Jan Vlak (Wecycle)

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.