Wecycle en Schr├ęder slaan de handen ineen

Installateurs Installatie of sloop Producenten
Geplaatst op 5 december 2019


Met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst hebben Schréder en Wecycle, in opdracht van Lightrec, hun partnerschap geformaliseerd. De partijen bundelen hun krachten om het proces van inzamelen, scheiden en recyclen van lampen en armaturen gemakkelijker te maken. Door op projectlocaties inzamelmiddelen beschikbaar te stellen wordt de inzameling gestimuleerd en kunnen de armaturen vervolgens op een verantwoorde manier gescheiden en gerecycled worden, voor een meer duurzame en sociale economie.

 

Meer informatie over deze samenwerking vindt u hier

Foto: genomen in het magazijn van Schréder op 4 december 2019 ter gelegenheid van de samenwerking tussen Schréder en Wecycle; van links naar rechts: Peter La Vos (Schréder B.V.), Gied van Hoorn (LightRec) en Raymond Onink (Wecycle).

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.