HKS en Wecycle vernieuwen samenwerking

Producenten
Geplaatst op 31 januari 2020

Al jaren is HKS The Metal Company, een verwerker van kleine elektrische apparaten (KEI) en groot witgoed, een vertrouwde partner voor Wecycle. HKS heeft meer dan 100 jaar ervaring in recycling en is met 3 verwerkingslocaties in Nederland niet alleen uniek in grootte, maar heeft daarmee ook een goede geografische spreiding. Wecycle is content dat de samenwerking wordt voortgezet en verbreed.

Naast de fracties laagwaardige kleine elektrische apparaten (KEI) en groot witgoed gaat HKS nu ook armaturen recyclen en tevens de KEI verder uitsorteren. Dit houdt in dat HKS nu bijvoorbeeld ook materialen als hout uitsorteert en gebruikt voor recycling.

Daarnaast gaan Wecycle en HKS kijken naar de mogelijkheden van aanlevering van volle containers buiten kantoortijden. Hierdoor hoeven transporteurs niet meer tijdens de spits de weg op, waardoor zij minder tijd verliezen en CO2-uitstoot vermindert.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.