Wecycle bedankt klussers en vraagt aandacht voor groeiende hoeveelheid buitenverlichting

Consumenten Installateurs
Geplaatst op 18 mei 2020

Via een landelijke radiocampagne bedankt Wecycle alle klussers voor het apart houden van hun kapotte lampen, armaturen en ander klein e-waste met daarbij de oproep deze veilig te recyclen bij hun lokale bouwmarkt of tuincentrum in de Wecycle inleverbak. Aanvullend vragen influencers via social media en online video’s aandacht voor het recyclen van de groeiende hoeveelheid buitenverlichting. Beluister de radiospot hier.

Influencers recyclen hun buitenverlichting

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.