Gratis sporthanddoek voor recyclekampioenen na klusmarathon

Consumenten Winkels
Geplaatst op 15 juli 2020
Klussers recyclen steeds meer e-waste

Afgelopen jaar steeg de inzameling van afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap met maar liefst met 6,5%. Nu Nederland, zoals we allemaal hebben geconstateerd de afgelopen maanden, in lockdown massaal aan het klussen is geslagen, zal dat percentage met een zomer in de tuin of op het balkon in het vooruitzicht naar verwachting verder stijgen. Naast een mooie woonomgeving leidt dat extra klussen ook automatisch tot meer afgedankt elektrische (tuin)gereedschap (e-waste).

E-waste wat dus steeds vaker door consumenten naar bijvoorbeeld een bouwmarkt  wordt meegenomen en daar wordt ingeleverd voor recycling. Om al die recyclende klussers in het zonnetje te zetten verspreidt Wecycle 45.000 gratis sporthanddoeken. Dit sportieve cadeau (op=op) ligt vanaf komende week klaar voor snelle inleveraars in ruil voor hun afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap bij  bouwmarkten van Bauhaus, Bouwhof, Enorm, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis. 

Deze speciale bouwmarktcampagne wordt mogelijk gemaakt door SVEG (Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen) en uitgevoerd door Wecycle.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.