Basisscholen jagen op verborgen e-waste schat

Scholen Consumenten
Geplaatst op 7 september 2020

Deze week start de landelijke basisschoolcampagne van Wecycle met als thema  “schatgraven”

Overal in huis slingeren afgedankte kleine apparaten rond die heel goed kunnen worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Aan de kinderen de  opdracht om deze verborgen schat thuis op te zoeken en in te leveren voor recycling.

Om de kinderen op weg te helpen ontvangen 1.500 basisscholen Wecycle E-waste schatkaarten met winactie, ruim 190 basisscholen gaan het geleerde direct in de praktijk toepassen. Zij  hebben zich aangemeld voor de scholen inzamelactie kleine apparaten.

In ruil voor hun inzet is er een mooie beloning voor de school, een Wecycle-Recycle Certificaat en een donatie aan Stichting Jarige Job.