Afgedankte kerstlampjes of tafellamp, voor de wet is het allemaal e-waste

Consumenten Winkels Open-scope
Geplaatst op 6 november 2020

TV campagne moet dumpen (feest)verlichting voorkomen

Ook gewone consumentenarmaturen zoals kerstlampen, sfeerlampen, leeslampen en keukenspotjes moeten worden aangeboden voor recycling volgens de Regeling Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur. Met een voorlichtingscampagne in aanloop naar de feestdagen wil Wecycle, in opdracht van Stichting LightRec voorkomen dat oude (feest)verlichting massaal bij het restafval wordt gedumpt. In een landelijke TV-  en online campagne racen lampen en armaturen naar één van de 13.000 e-waste inleverpunten in Nederland. De boodschap? Recyclen is een sport waarbij iedereen wint.

Bekijk het spotje hier

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.