Veel tuincentra belonen recycling oude (kerst)lampen met leuke (schoen)cadeautjes*!

Consumenten Winkels
Geplaatst op 23 november 2020

Van kerstboomlampjes tot een decoratief rendier met verlichting, als ze worden afgedankt is het voor de wet e-waste. Om dit “december e-waste” uit de vuilnisbak te houden organiseert Wecycle samen met een groot aantal tuincentra een leuke inzamelactie, met cadeautjes*!

Bij inlevering van oude (kerst)lampen bij Boerenbond, Coppelmans, Groenrijk, Intratuin en Life & Garden  ontvangen snelle inleveraars, zolang de voorraad strekt, een leuke mini zoekpuzzel. Er zijn vier verschillende zoekpuzzels. Bovendien maakt iedereen die een mini zoekpuzzel heeft ontvangen ook nog eens kans op een mooi kerstpakket door het recyclemysterie in de puzzel op te lossen. Maar wees er snel bij want *op=op! Meer informatie op wecycle.nl/consumenten.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.