GEZOCHT: NIEUWE COLLEGA BIJ TEAM PRODUCENTEN SERVICES (32- 40 uur)

 

Kun jij goed luisteren en ben je vooral klant- en servicegericht? Denk je in oplossingen en laat je je niet snel gek maken? Ben je bovendien in staat om complexe (wettelijke) materie makkelijk te vertalen in gewone mensentaal? Dan ben jij wellicht de relatiebeheerder die wij zoeken voor team Producenten Services bij Wecycle. 

Wecycle is de organisatie  in Nederland die de inzameling en recycling van e-waste organiseert. In opdracht van zes productstichtingen, met 1.800 bij Wecycle aangesloten producenten en importeurs, regelt Wecycle als collectief de verplichte rapportage, inzameling en recycling tegen zo laag mogelijke kosten en met een maximaal milieurendement.

Door het vertrek van één van onze relatiebeheerders zijn wij op zoek naar een nieuw aanspreekpunt voor producenten en importeurs om hen te ontzorgen bij het invullen van hun wettelijke producentenverantwoordelijkheid.  Producenten en importeurs die deelnemen aan ons systeem moeten hierover worden voorgelicht en moeten tevens rapporteren over hun op de markt gezette apparatuur.

Wat wordt jouw rol?
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen in dit registratie- en rapportageproces. Daarbij houd je nauwlettend de voortgang van de rapportage in de gaten, controleer je de gerapporteerde gegevens en adviseer je producenten. Tevens draag je je steentje bij aan het schrijven van informatiebrieven, FAQ’s en productomschrijvingen. Je levert gegevens aan voor analyse en rapportage. Ook benader je zogenaamde freeriders. Dit zijn bedrijven die een producentenverantwoordelijkheid hebben maar daar nog geen invulling aan geven. Je rapporteert aan de Manager Producenten Services, IT en data-analyse.

Wat heeft Wecycle je te bieden?
Allereerst biedt Wecycle je een uitdagende en afwisselende baan binnen een dynamische organisatie die toonaangevend is op circulair gebied. Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO metalektro/grootmetaal). Daarnaast biedt Wecycle aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Herken jij je in bovengenoemd profiel? En heb je een afgeronde opleiding op MBO+ niveau, goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheers je MS Office (m.n. Word en Excel) en heb je misschien ook nog ervaring en kennis van de recyclebranche? Ben je een echte doorpakker waarbij de klantrelatie altijd op nummer één staat? Stuur dan je CV en motivatie naar e-mail, neem hierin tevens je beschikbaarheid en een salarisindicatie op. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan gerust naar 079 – 76 00 630 en vraag naar Anita of Johanna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wendy van Beest

Office Manager

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.